21045 ЛЕГО АРХИТЕКТУРА - Площад Трафалгар
21045 LEGO ARCHITECTURE - Trafalgar Square
[21045]179.99 лв.
Коментари

За да получите повече информация за този или други продукти и условия на доставка, свържете се с нас.
Пазарувайте онлайн 24 часа на ден, 365 дни в годината.


Информация за продукта


Подходящо за деца над 16 години
Комплектът съдържа 1197 части

Заснемете същността на историческа забележителност в Лондон с комплекта LEGO® Architecture 21045 Trafalgar Square. Наречен в чест на лорд Хорацио Нелсън след морската му победа през 1805 г. над Наполеон, площадът оттогава се превръща в популярна туристическа атракция и предпочитано място за политически и обществени събирания. Тази подробна интерпретация на LEGO изобразява куполообразната Национална галерия в комплект с фасада, колоната на Нелсън, обградена от 4 лъва, известните фонтани на площада и 4 скулптурни колони. Секциите в задната част на структурата на Националната галерия могат да бъдат премахнати за достъп до детайлен интериор с изградена от тухли статуя и картини. Дървени облицовани граници, богато украсени лампи, 2 лондонски автобуса, 2 черни кабини и плочка с основна плочка, изобразяващи площада и околните пътища, допълват модела. Завършен с декоративна табела, този колекционерски комплект за сгради доставя изключително удовлетворяващо строително изживяване за всички с интерес към архитектурата, пътуванията, историята и дизайна и прави наистина емблематичен център за дома или офиса.

  • LEGO® Архитектурна интерпретация на реалната забележителност в Лондон, площад Трафалгар.
  • Разполага с Националната галерия, Колоната на Нелсън, обградена от 4 лъва, 2 фонтани, 4 скулптурни колони, 10 дървета, 6 лампови настилки и облицована с плочки основна плоча, изобразяваща площада и пътните площи в комплект с 2 лондонски автобуса и 2 черни кабини.
  • Включената брошура съдържа информация за архитектурата и историята на всяка структура, както и исторически факти за площад Трафалгар и неговото архитектурно наследство. (Само на английски език. Други езици, достъпни за изтегляне на LEGO.com/architecture).
  • Включва декоративна табела на Trafalgar Square.
  • LEGO® Architecture празнува света на архитектурата чрез средата на строителната тухла LEGO и е разработена за всички с интерес към пътувания, архитектура, история и дизайн.
  • Този комплект включва над 1190 броя тухлички.
  • Насладете се на приятно предизвикателно и възнаграждаващо строително изживяване с този комплект LEGO® Architecture.
  • Измерва височина над 4 ”(12 см), 9” (24 см) и 7 ”(20 см) дълбочина.
Модел година: 2019

 


Търсене
 
Използвайте ключови думи за да откриете продукта, който търсите.
Разширено търсене
Език
Български English
Валути
0 артикула
facebook страница